Samarbejdspartnere

Foruden Bar service, kan vi tilbyde service fra en lang række af vores samarbejdspartnere. Vi kan formidle kontakten, eller komme med forslag til den perfekte fest.

Catering

GrilSelv.dk_-300x224

Location

slotsso-palaeet

Teltudlejning

gaardensteltudlejning-banner-300x38

Musik/Underholdning

DJ-Events-300x224
Fyns-Jukeboks-Udlejning-300x224
lej-en-dj

Leverandør

Royal-Unibrew-300x224
Depotet-vestfyen-300x224
Coisbo2
HJ-Hansen-300x224
carlsberg

Afterparty / Øvrigt

Comfort-Tours-1-300x224

Få et uforpligtende tilbud nu

Ikke to fester er ens, derfor bestræber vi os på at skræddersy vores “mobil bar”-løsning, i tæt samarbejde med dig. En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger.

Bemærk minimum 30 personer til et arrangement

Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiks ansatte - 220 festglade deltager. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen."
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefales Bar-Mobil.dk."
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den jeg kun kunne have drømt om."
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5