Om Bar-Mobil.dk

Vi er 2 iværksættere som i 2010 besluttede at føre en lille drøm ud i livet – vi startede virksomheden: Bar-Odense.dk I/S, som i dag er omdannet og drives af Bar-Mobil.dk ApS, cvr. 43210114.

Visionen er en professionel mobil bar løsning, med fokus på service i verdensklasse og lækre cocktails. Intet er overladt til tilfældighederne, og enhver løsning skræddersyes ud fra ønsker, behov og forventninger.

Vi arbejdede begge i nattelivet, og havde stor erfaring og interesse inden for branchen, da vi igennem vores netværk mærkede en efterspørgsel på en mobil bar løsning. Da konceptet stort set kun var kendt på Sjælland, besluttede vi at etablere vores virksomhed.

Siden vores start i 2010 har udviklingen været konstant stigende, og vi har vi serviceret utallige gæster over hele Danmark. Vores primære kundegruppe er arrangementer for Erhverv samt større Private arrangementer. Intet arrangement er for stort eller for småt til os. Vores mest anvendte løsning er FRI BAR med et skræddersyet sortiment – hos os er det er kun fantasien, som sætter grænser.

Kasper Østergaard Hansen

Stifter / partner

Anders Olsen

Stifter / partner

Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiksansatte - 220 festglade deltagere. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen.”
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk.”
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den, jeg kun kunne have drømt om.”
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5

Referencer