Leje af bartender og mobil bar til din fest

  • Fri bar fra 49 kr./timen pr. pers.
  • Passer til alt fra receptioner til bryllupper og den vilde polterabend
lej en bartender

Få en bartender og mobil bar til din fest

Skal du holde bryllup, reception, fødselsdag eller firmaarrangement, så lej en komplet bar-løsning med bartender til din fest hos Bar Mobil.

Alle vores bartendere er professionelle, dygtige cocktailspecialister, der står klar til at give jer og gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Med kreative indspark, humor og god service tager vores bartendere sig kærligt af jeres gæster med velsmagende, farverige drinks og cocktails.

Book den komplette løsning hos os og få en bartender til festen.

Fri bar med cocktails til de sene nattetimer

Med jeres helt egen cocktailbar og bartender til din fest er I garanteret en sublim aften, hvor der ikke mangler noget.

Vores dygtige bartendere sørger for, at baren er fyldt op, og at jeres gæster får serveret de lækreste og mest trendy drinks og cocktails hele aftenen og natten. Vores udvalg af drinks og cocktails er bredt, således at der er noget til enhver smag og enhver lejlighed.

Har I lyst til at smage en cocktail, der ikke står på vores drinkskort, så er vi altid glade for at høre jeres input. Vores mål er altid at være med til at skabe præcis den fest, som I drømmer om.

book en bartender

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i
- Shuffleboard
- Bean bag spil


Lej en bartender til fest med vores komplette barløsning

Det er sjovt, det er anderledes, og det er super nemt. Få både din helt egen bartender og cocktailbar til dit næste arrangement.

I kan enten vælge en FRI BAR løsning eller vores betalende bar. I begge løsninger vælger I selv ud fra vores sortiment, om vores bartendere skal servere cocktails, sjusser, shots eller fadøl. Eller måske et mix af det hele, hvis selskabet har forskellige præferencer. 

Vi skræddersyer sortimentet efter jeres ønsker og behov.

Læs mere om vores barpriser her!

lej en bartender til festen
lej en bartender og bar

Vi kommer med alt udstyr

En kæmpe fordel ved at leje en mobil bar hos Bar Mobil er, at vi kommer med alt udstyret – og selvfølgelig rydder det væk igen.

Det betyder, at I ikke skal tænke over at anskaffe et bar-setup, is, spiritus, glas eller noget som helst andet, der relaterer sig til baren. Ja selv sjove spil som beerpong og slå søm i tager vi gerne med.

Vores barløsninger passer både til små, intime fester og til det helt store arrangement med 100+ gæster. Hvis bare I tager fat i os, så finder vi en fælles løsning, så vi kan give jer den bedste fest – både for jer og for jeres gæster.

Beregn din pris

Vi sender et uforpligtende tilbud direkte til din oplyste e-mailadresse.

Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør

Referencer