Lej en bar til firmafesten

  • Fri bar fra 49 kr. pr. time pr. person
  • Forskellige mobile barløsninger
  • Lej et fadølsanlæg
  • Professionelle bartendere
  • Drinks og cocktails tilpasset jeres ønsker
lej en bartender

Lej en bar til firmafesten

En firmafest skal gerne imponere og skabe en hyggelig atmosfære, hvor kollegaer mødes i uformelle rammer. For at give jer den bedste firmafest, tilbyder vi derfor også vores mobile bar som firmafestens samlingspunkt.

Når I får Bar Mobil ud til jer, lover vi en forrygende oplevelse til firmafesten med vores professionelle bartendere, der sørger for god service og velsmagende drinks.

Vi kommer i god tid og stiller baren op, og vi sørger naturligvis også for at tage den ned igen efter dit arrangement.

Vi har en række forskellige pakker, som du kan vælge mellem, når du vælger at leje en mobil bar hos os, hvad end I er til cocktails, øl eller alkoholfri drinks.

Få et uforpligtende tilbud nu

Ikke to fester er ens, derfor bestræber vi os på at skræddersy vores “mobil bar”-løsning, i tæt samarbejde med dig. En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger.

Bemærk minimum 30 personer til et arrangement

Lej et fadølsanlæg til firmafesten

Det er ikke alle, der er til cocktails med farver og flag. Derfor kan du leje en bar med fadølsanlæg til firmafesten, så der også er noget til den hurtige tørst og ølentusiasterne.

Vores bartendere sørger for velskænkede øl til jer hele aftenen igennem, så I kan nyde en kold fadøl i godt selskab.

Fadølsanlægget er især et hit til store arrangementer, hvor de deltagende har forskellige præferencer. Med fadølsanlægget kan du vælge en bred vifte af øltyper, så der både er noget til dem i selskabet, der nørder øl, og dem som skal have en classic.

lej en bartender til festen

Meget mere end blot en bar

Skal underholdningen også være på plads, så kan du foruden de professionelle bartendere, der svinger flasker og ruller med glas under servicering, tilvælge spil og lege, der vil sætte ekstra kant og fart på aftenen.

  • Beerpong bord
  • Slå søm i

Du kan blandt andet bestille et beerpong bord, når du lejer en bar hos os, eller lade gæsterne underholde sig med en god gammeldags leg som slå søm i.

Vil du gerne vide, hvad andre firmaer har haft af oplevelser med Bar Mobil, kan du læse om de services der har været med til at gøre deres firmafester til en succes under vores referencer.

Vores sortiment

Drinkskort

- Cocktails
- Sjusser
- Alkoholfri cocktails
- Med mere

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time pr. person
- Skræddersyet mobil bar løsning
- Lækre cocktails & service
- Med mere

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiksansatte - 220 festglade deltagere. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen.”
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk.”
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den, jeg kun kunne have drømt om.”
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5

Referencer