Lej en bar til firmafesten

id-badge2
EN SKRÆDDERSYET MOBIL BAR LØSNING

Med Bar Mobil får I en bar, der kan tilpasses præcis, som I ønsker den. Vi sætter baren op hos jer, og serverer jeres yndlingsdrinks.

social-work-01
SERVICEMINDED & PROFESSIONEL

Med 13+ års erfaring garanterer vi en helt unik oplevelse. Perfekt til privatfest, den store julefrokost og firmafest.

price
FAIR PRISER & ORDENTLIGHED

Vi sørger for alt og garanterer en uforglemmelig aften med lækre cocktails og service i verdensklasse til fornuftige priser.

lej en bartender

Lej en bar til firmafesten

En firmafest skal gerne imponere og skabe en hyggelig atmosfære, hvor kollegaer mødes i uformelle rammer. For at give jer den bedste firmafest, tilbyder vi derfor også vores mobile bar som firmafestens samlingspunkt.

Når I får Bar Mobil ud til jer, lover vi en forrygende oplevelse til firmafesten med vores professionelle bartendere, der sørger for god service og velsmagende drinks.

Vi kommer i god tid og stiller baren op, og vi sørger naturligvis også for at tage den ned igen efter dit arrangement.

Vi har en række forskellige pakker, som du kan vælge mellem, når du vælger at leje en mobil bar hos os, hvad end I er til cocktails, øl eller alkoholfri drinks.

Modtag uforpligtende tilbud nu

Indtast dine oplysninger nedenfor, og få et uforpligtende tilbud sendt direkte til din e-mail i dag.

Lej et fadølsanlæg til firmafesten

Det er ikke alle, der er til cocktails med farver og flag. Derfor kan du leje en bar med fadølsanlæg til firmafesten, så der også er noget til den hurtige tørst og ølentusiasterne.

Vores bartendere sørger for velskænkede øl til jer hele aftenen igennem, så I kan nyde en kold fadøl i godt selskab.

Fadølsanlægget er især et hit til store arrangementer, hvor de deltagende har forskellige præferencer. Med fadølsanlægget kan du vælge en bred vifte af øltyper, så der både er noget til dem i selskabet, der nørder øl, og dem som skal have en classic.

lej en bartender til festen

Meget mere end blot en bar

Skal underholdningen også være på plads, så kan du foruden de professionelle bartendere, der svinger flasker og ruller med glas under servicering, tilvælge spil og lege, der vil sætte ekstra kant og fart på aftenen.

  • Beerpong bord
  • Slå søm i

Du kan blandt andet bestille et beerpong bord, når du lejer en bar hos os, eller lade gæsterne underholde sig med en god gammeldags leg som slå søm i.

Vil du gerne vide, hvad andre firmaer har haft af oplevelser med Bar Mobil, kan du læse om de services der har været med til at gøre deres firmafester til en succes under vores referencer.

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i
- Shuffleboard
- Bean bag spil


Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør