Lej en bar til firmafesten

id-badge2
EN SKRÆDDERSYET MOBIL BAR LØSNING

Med Bar Mobil får I en bar, der kan tilpasses præcis, som I ønsker den. Vi sætter baren op hos jer, og serverer jeres yndlingsdrinks.

social-work-01
SERVICEMINDED & PROFESSIONEL

Med 14+ års erfaring garanterer vi en helt unik oplevelse. Perfekt til den store julefrokost, sommerfest eller reception i virksomheden.

price
FAIR PRISER & ORDENTLIGHED

Vi sørger for alt og garanterer en uforglemmelig aften med lækre cocktails og service i verdensklasse til fornuftige priser.

lej en bartender

Cocktailbar til firmafesten

Ønsker I professionel udskænkning af velsmagende cocktails og drinks til jeres firmafest eller reception?

Med Bar-Mobil får I et elegant bar-setup og erfarne bartendere, som er vant til at håndtere firmaarrangementer for 30-2.000+ gæster.

Vores fokus er, at I skal have en mindeværdig oplevelse. Uanset om det er en intern firmafest eller et event, hvor vi serverer både til jer og jeres forretningsforbindelser, sørger vi for professionel udskænkning, hvor vi håndterer alt, der har med baren at gøre.

I kan selv sammensætte det drinkskort, som vores bartendere skal servere fra, så I får den blanding mellem cocktails, øl og alkoholfri drinks, som passer til jeres arrangement.

Få et uforpligtende tilbud

Vores mobil bar løsning er baseret på vores kunders ønsker, behov og forventninger.
Derfor vil vi gerne give dig et skræddersyet tilbud – Fortæl os hvad du søger, og du får et tilbud sendt direkte til din e-mail i dag.

Trin 1/3

Hvilket arrangement skal du holde?

Bar-Mobil sørger for en elegant cocktailbar med professionelle bartendere og velsmagende drinks til fester og arrangementer for både private og erhverv.
Arrangementet skal vare mindst 3 timer og have mindst 30 gæster.
Trin 2/3

Ååårh bryllup😍 En stor dag

..der kræver meget planlægning! Vi sørger for, at der er styr på udskænkningen, så I ikke skal ligge søvnløse over serveringen af drinks, cocktails, øl og alkoholfri drikke til jeres fest.
Trin 3/3

Lad os sende dig et uforpligtende tilbud!

Indtast dine kontaktinformationer, så sender vi prisoverslaget til din e-mail. Vi tilpasser altid gerne vores tilbud til dine ønsker.

Lej et fadølsanlæg til firmafesten

Det er ikke alle, der er til cocktails med farver og flag. Derfor kan I leje en bar med fadølsanlæg til firmafesten, så der også er noget til den hurtige tørst og ølentusiasterne.

Vores bartendere sørger for velskænkede øl til jer hele aftenen igennem, så I kan nyde en kold fadøl i godt selskab.

Fadølsanlægget er især et hit til store arrangementer, hvor de deltagende har forskellige præferencer. Med fadølsanlægget kan du vælge en bred vifte af øltyper, så der både er noget til dem i selskabet, der nørder øl, og dem som skal have en classic.

lej en bartender til festen

Underholdning til firmafest

Skal underholdningen også være på plads til jeres firmafest? Med Bar-Mobil får I mulighed for at tilvælge festlege, så der er sjove aktiviteter for medarbejderne gennem hele festen.

I kan bl.a. bestille følgende underholdning med til jeres firmafest:

  • Beerpong bord
  • Slå søm i
  • Shuffleboard
  • Bean bag spil

Vil du gerne vide, hvad andre firmaer har haft af oplevelser med Bar-Mobil, kan du læse om de services der har været med til at gøre deres firmafester til en succes under vores referencer.

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i
- Shuffleboard
- Bean bag spil


Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør