Lej bar og personale til privat fest

  • Fri bar fra 49 kr./timen pr. pers.
  • Perfekt til bryllup, fødselsdag, havefesten og andre vigtige fester
  • Cocktails, drinks, øl og alkoholfri drikke
  • Løsninger tilpasset til jeres ønsker
lej bar og personale til privat fest - vi dækker hele danmark

Lej bar og personale til privat fest

Selvom brylluppet eller en anden fest skal holdes i private omgivelser, så sørger vi for, at du ikke skal snydes for at få udskænkning fra en professionel bar. 

Hos Bar Mobil kan du leje vores bar, hvor professionelt personale medfølger – og du kan altid være sikker på, at dine gæster får opfyldt deres ønsker og slukket deres tørst.

Vores mobile bar er enormt praktisk, da vi kan placere den præcis hvor du ønsker den, så den indgår bedst muligt i festlokalet. Det betyder, at I kan holde festen i de helt rette rammer for jer, og kan sætte festen i gang lige der, hvor I ønsker den.

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Få en pakkeløsning – lej en bar hos Bar Mobil

Skal der være drinks og cocktails ad libitum til gæsterne i løbet af aftenen? 

Når du lejer en bar hos os, så har vi en række fordelagtige pakker, som du kan vælge mellem. Vi har både løsninger med fri bar og betalt bar – det hele afhænger af, hvad I har lyst til.

Alt efter antal gæster og de valgte cocktails er der penge at spare, når du finder den helt rigtige pakke, der passer til dig og dit selskab.

Lej f.eks. bar og bartendere og få fri bar for kun 49 kr. pr. time pr. person, så gæsterne frit kan vælge inden for det aftale sortiment, eller vælg en løsning, hvor gæsterne betaler i baren.

Lej bar til bryllup, fødselsdag eller havefesten
lej bar med festudstyr

Få mere underholdning med til din fest

Hus Bar Mobil kan du udover bar og bartendere også få sjove spil og lege med til din fest.

Vi tilbyder beerpong borde og slå søm i-spil, så I kan få sjove konkurrencer og udfordre hinanden i løbet af festen, så der skabes unikke og mindeværdige historier.

Hvis I ønsker at få et af vores spil med til fest, kan de vælges som tilvalg til arrangementet. Vi sørger for at bringe det med og sætte det op, så I bare skal være klar til at dyste.

Kontakt os for de nærmere detaljer, så I får præcis den service, som passer til jeres fest, bryllup, fødselsdag, eller julefrokost.

Beregn din pris

Vi sender et uforpligtende tilbud direkte til din oplyste e-mailadresse.

Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør

Referencer