Lej bar og personale til privat fest

  • Gør den private fest endnu bedre
  • Perfekt til bryllup, fødselsdag og andre vigtige fester
  • Cocktails, drinks, øl og alkoholfri drikke
  • Løsninger tilpasset til jeres ønsker

Lej bar og personale til privat fest

Selvom brylluppet eller en anden fest skal holdes i private omgivelser, så sørger vi for, at du ikke skal snydes for at få udskænkning fra en professionel bar. 

Hos Bar Mobil kan du leje vores bar, hvor professionelt personale medfølger – og du kan altid være sikker på, at dine gæster får opfyldt deres ønsker og slukket deres tørst.

Vores mobile bar er enormt praktisk, da vi kan placere den præcis hvor du ønsker den, så den indgår bedst muligt i festlokalet. Det betyder, at I kan holde festen i de helt rette rammer for jer, og kan sætte festen i gang lige der, hvor I ønsker den.

Vores sortiment

Drinkskort

- Cocktails
- Sjusser
- Alkoholfri cocktails
- Med mere

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time pr. person
- Skræddersyet mobil bar løsning
- Lækre cocktails & service
- Med mere

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Få en pakkeløsning – lej en bar hos Bar Mobil

Skal der være drinks og cocktails ad libitum til gæsterne i løbet af aftenen? 

Når du lejer en bar hos os, så har vi en række fordelagtige pakker, som du kan vælge mellem. Vi har både løsninger med fri bar og betalt bar – det hele afhænger af, hvad I har lyst til.

Alt efter antal gæster og de valgte cocktails er der penge at spare, når du finder den helt rigtige pakke, der passer til dig og dit selskab.

Lej f.eks. bar og bartendere og få fri bar for kun 49 kr. pr. time pr. person, så gæsterne frit kan vælge inden for det aftale sortiment, eller vælg en løsning, hvor gæsterne betaler i baren.

Få mere underholdning med til din fest

Hus Bar Mobil kan du udover bar og bartendere også få sjove spil og lege med til din fest.

Vi tilbyder beerpong borde og slå søm i-spil, så I kan få sjove konkurrencer og udfordre hinanden i løbet af festen, så der skabes unikke og mindeværdige historier.

Hvis I ønsker at få et af vores spil med til fest, kan de vælges som tilvalg til arrangementet. Vi sørger for at bringe det med og sætte det op, så I bare skal være klar til at dyste.

Kontakt os for de nærmere detaljer, så I får præcis den service, som passer til jeres fest, bryllup, fødselsdag, eller julefrokost.

Få et uforpligtende tilbud nu

Ikke to fester er ens, derfor bestræber vi os på at skræddersy vores “mobil bar”-løsning, i tæt samarbejde med dig. En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger.

Bemærk minimum 30 personer til et arrangement

Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiksansatte - 220 festglade deltagere. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen.”
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk.”
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den, jeg kun kunne have drømt om.”
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5

Referencer