Lej bar og bartendere til privat fest

  • Fri bar fra 49 kr./timen pr. pers.
  • Perfekt til bryllup, fødselsdag, havefesten og andre vigtige fester
  • Cocktails, drinks, øl og alkoholfri drikke
  • Løsninger tilpasset til jeres ønsker
lej bar og personale til privat fest - vi dækker hele danmark

Professionelle bartendere til privat fest

Vil du gerne byde gæsterne på ekstra høj kvalitet til din fest? Så er Bar-Mobil det oplagte og erfarne valg, når du vil leje bar og bartendere til private fester.

Vores professionelle bartendere er vant til at servere til fester, fødselsdage og bryllupper, og de medbringer hele bar-setuppet, drikkevarerne og alt der hører sig til udskænkningen.

Du bestemmer selv sammensætningen af drinkskortet, så du og gæsterne får lige præcis de cocktails, drinks og alkoholfri drikke, der skaber den bedste fest for jer. Dertil kan du også tilvælge fadølsanlæg, shots og de festlege der løfter din private fest.

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Få en pakkeløsning – lej en bar hos Bar-Mobil

Skal der være drinks og cocktails ad libitum til gæsterne i løbet af aftenen?

Når du lejer en bar hos Bar-Mobil, kan du vælge imellem forskellige pakker til private fester, hvor der både er løsninger med fri bar og betalt bar.

Lej f.eks. bar og bartendere med fri bar for kun 49 kr. pr. time pr. person, hvor gæsterne frit kan bestille inden for det aftale sortiment, eller vælg en løsning, hvor gæsterne betaler i baren ved bestilling.

Alt efter antal gæster og de valgte cocktails er det forskelligt, om den billigste løsning er fri bar eller betaling pr. bestilling. Vi er altid klar til at rådgive dig til den bedste løsning til leje af bar din fest.

Lej bar til bryllup, fødselsdag eller havefesten
lej bar med festudstyr

Få mere underholdning til din fest

Hus Bar Mobil kan du udover bar og bartendere også få sjove spil og lege med til din fest.

Vi tilbyder bl.a. beerpong borde, shuffleboards, bean bag spil og slå søm i-spil, så I kan udfordre hinanden i løbet af festen og skabe unikke og mindeværdige historier.

Hvis I ønsker at få et af vores spil med som underholdning til fest, når I lejer bar og bartendere, kan de vælges som tilvalg til arrangementet. Vi sørger for at medbringe det og sætte det op, så I bare skal være klar til at dyste.

Kontakt os for de nærmere detaljer, så I får præcis den service, som passer til jeres fest, bryllup, fødselsdag, eller julefrokost.

Få et uforpligtende tilbud

Vores mobil bar løsning er baseret på vores kunders ønsker, behov og forventninger.
Derfor vil vi gerne give dig et skræddersyet tilbud – Fortæl os hvad du søger, og du får et tilbud sendt direkte til din e-mail i dag.

Trin 1/3

Hvilket arrangement skal du holde?

Bar-Mobil sørger for en elegant cocktailbar med professionelle bartendere og velsmagende drinks til fester og arrangementer for både private og erhverv.
Arrangementet skal vare mindst 3 timer og have mindst 30 gæster.
Trin 2/3

Ååårh bryllup😍 En stor dag

..der kræver meget planlægning! Vi sørger for, at der er styr på udskænkningen, så I ikke skal ligge søvnløse over serveringen af drinks, cocktails, øl og alkoholfri drikke til jeres fest.
Trin 3/3

Lad os sende dig et uforpligtende tilbud!

Indtast dine kontaktinformationer, så sender vi prisoverslaget til din e-mail. Vi tilpasser altid gerne vores tilbud til dine ønsker.

Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør

Referencer