Book en bar til jeres julefrokost i 2022

  • Julefrokost med fri bar fra 49 kr. pr. time pr. person!
  • Book i god tid og sørg for en gennemført Bar Mobil-oplevelse
  • Skræddersy udvalget af cocktails, drinks, øl og alkoholfri drikke
  • Mobil Bar kører ud til hele landet
lej en bartender

Fri Bar til firmajulefrokost – book i god tid

For mange virksomheder er julefrokosten den fest, som medarbejderne ser mest frem til. Derfor er Mobil Bar særligt populær i julefrokostsæsonen, så vi anbefaler at booke i god tid. 

Bar Mobil sørger for en gennemført bar-oplevelse. Vi opsætter en fuld bar og stiller vores dygtige bartendere til rådighed, så I kan slippe hæmningerne og feste, så længe I har lyst.

Hvis I ønsker at høre om vores fri bar-løsning eller andre muligheder til jeres julefrokost i 2022, er I velkomne til at ringe eller skrive til os, og fortælle lidt om, hvad I ønsker. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud nu

Ikke to fester er ens, derfor bestræber vi os på at skræddersy vores “mobil bar”-løsning, i tæt samarbejde med dig. En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger.

Bemærk minimum 30 personer til et arrangement

Drinks og cocktails særligt udvalgt til firmajulefrokosten

Når vi sender vores mobile bar og bartendere ud i landet, skræddersyer vi en menu af cocktails, drinks og forskellige øltyper i samarbejde med jer, og I kan vælge at få fri bar i forskellige timeintervaller til firmajulefrokosten.

Her kan du se, hvad du får med, når du bestiller vores bar:

  • Vi går i dialog omkring jeres firmajulefrokost
  • Vi kommer på aftalt tidspunkt og sætter baren op
  • Med i prisen følger en professionel bartender
  • Bartenderen mixer cocktails og drinks fra bunden
  • Vores service er i top hele vejen igennem
  • Fri bar fra kun 49 kr. pr. time pr. person
book en bartender
lej en bartender til festen

Bar til julefrokost – Vi serverer i hele landet

Når du bestiller din barløsning med Bar Mobil kan du glæde dig til, at vi medbringer vores egen bar og sætter den op der hvor I er, så I ikke behøver leje et sted med barfaciliteter.

Derudover medbringer vi alt, der hører sig til den fuldendte baroplevelse af glas, sugerør og ingredienser – og ikke mindst sørger vi selvfølgelig for at fylde baren helt op.

Så tag fat i os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde specifikt til jeres firmajulefrokost. Bar Mobil kører i hele landet, og vi er altid fleksible, når det kommer til festlige løsninger.

Vores sortiment

Drinkskort

- Cocktails
- Sjusser
- Alkoholfri cocktails
- Med mere

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time pr. person
- Skræddersyet mobil bar løsning
- Lækre cocktails & service
- Med mere

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiksansatte - 220 festglade deltagere. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen.”
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk.”
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den, jeg kun kunne have drømt om.”
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5

Referencer