Lej bar og bartender til fredagsbaren

  • Få en fuldt funktionel (og fyldt) bar ud til fredagsbaren
  • Professionel bartender mixer jeres drinks
  • Sammensæt drinkskortet efter jeres ønsker
  • Vi kører ud til hele landet

En mere festlig fredagsbar

Er I på jagt efter den sjoveste fredagsbar til at runde ugen godt af med, så er Bar Mobil klar til at stå for udskænkningen. Vi kører til hele landet, og har altid en fyldt bar med os, så I kan hygge jer i det gode selskab, mens den ene velsmagende drink efter den anden bliver rakt henover baren.

Vi starter med at gå i dialog med jer, så vi sammen skaber den perfekte sammensætning af drinkskortet til netop jeres fredagsbar, og derfra kan I trygt overlade resten til os. Vi kommer selv med baren, drikkevarerne og vores professionelle bartendere, som altid serverer med et smil.

Vi har masser af god erfaring med at give fredagsbaren et ekstra løft, og vi håber på, at det er hos jer, vi skal vise vores mobile bar frem næste gang.

Vil du høre mere om leje af bartender og mobilbar, er du velkommen til at ringe eller skrive til os – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i
- Shuffleboard
- Bean bag spil


Forskellige pakker

Vi tilbyder en række forskellige pakker, når du får vores bartender med til din fest.

Fri bar er vores mest populære pakke, hvor dine gæster kan læske sig i det omfang, der passer dem med en fast engangspris. Blandt pakkerne kan du vælge forskellige drinks- og cocktailtyper, som vi gerne hjælper dig med at sammensætte.

Vores bartendere møder altid op med en professionel attitude, hvor fokus er på at servicere dig og dine gæster. Vi er ikke de store showmen, men vi møder velklædt op og skaber en god stemning, velsmagende drinks og cocktails. Book den komplette løsning hos Bar Mobil og få en professionel bartender med til fredagsbar.

lej bar og personale til privat fest - vi dækker hele danmark

Beregn din pris

Vi sender et uforpligtende tilbud direkte til din oplyste e-mailadresse.

Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør