Bestil en bartender til jeres bryllup

  • Tag hånd om gæsterne med en professionel bar
  • Få en skræddersyet løsning der passer til brylluppets stemning
  • Sammensæt udvalget af cocktails, drinks, øl og alkoholfri drikke
  • Bestil lege med til bryllupsfesten

Bestil en bartender til jeres bryllup

Et bryllup kræver meget planlægning, men vi sørger for, at der er styr på udskænkningen, så I ikke skal ligge søvnløse over serveringen af drinks, cocktails, øl og alkoholfri drikke til festen.

Når I inviterer Bar Mobil med til bryllupsfesten, kan I være sikre på, at I er i gode hænder. Vi tager os af al arbejdet i forhold til opsætning og nedpakning af baren, så I blot skal være med til at sammensætte drinkskortet derefter være fuldt til stede til en af de vigtigste dage i jeres liv.

Hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med en bar til brylluppet, kan I altid ringe eller skrive til os, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Og husk, vores mobile bar til bryllup kører i hele landet.

Vores sortiment

Drinkskort

- Cocktails
- Sjusser
- Alkoholfri cocktails
- Med mere

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time pr. person
- Skræddersyet mobil bar løsning
- Lækre cocktails & service
- Med mere

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Skræddersy drinkskortet til jeres bryllup

Før selve bryllupsdagen laver vi sammen med jer et skræddersyet drinkskort over hvilke cocktails, drinks, sjusser og øltyper, der skal være i baren. Vores forskellige pakkeløsninger giver jer variation i mængde og udvalg, så vi rammer det, I ønsker.

  • Vi kommer på aftalt tidspunkt og sætter baren op
  • I får en professionel bartender til hele jeres bryllup
  • Bartenderen mixer cocktails og drinks fra bunden
  • Service er i top hele vejen igennem
  • Vores bartender rydder op og pakker sammen efter aftale

Hvis I ønsker at høre mere om mulighederne for at få en bartender til jeres bryllupsfest, er I velkomne til at ringe eller skrive til os. 

Vi glæder os til at gøre jeres særlige dag endnu bedre.

lej en bartender

Få et uforpligtende tilbud nu

Ikke to fester er ens, derfor bestræber vi os på at skræddersy vores “mobil bar”-løsning, i tæt samarbejde med dig. En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger.

Bemærk minimum 30 personer til et arrangement

Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiksansatte - 220 festglade deltagere. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen.”
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk.”
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den, jeg kun kunne have drømt om.”
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5

Referencer