Bestil en bartender til jeres bryllup

  • Få en skræddersyet løsning, der passer til brylluppets stemning
  • Sammensæt udvalget af cocktails, drinks, øl og alkoholfri drikke
  • Fri bar fra 49 kr./timen pr. person

Bestil en bartender til jeres bryllup

Et bryllup kræver meget planlægning, men vi sørger for, at der er styr på udskænkningen, så I ikke skal ligge søvnløse over serveringen af drinks, cocktails, øl og alkoholfri drikke til festen.

Når I inviterer Bar Mobil med til bryllupsfesten, får I nemlig en erfaren udbyder af mobile barløsninger. Vi har serveret drinks, cocktails, øl og alkoholfri drikke til bryllupper i hele landet i mere end 14 år – og vi lægger al vores professionalisme i hvert enkelt bryllup, fordi vi ved, hvor vigtig dagen er for jer.

Vi tager os af al arbejdet med opsætning og nedpakning af baren, så I blot skal være med til at sammensætte drinkskortet og kan være fuldt til stede til en af de vigtigste dage i jeres liv.

Hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med en bar til brylluppet, kan I altid ringe eller skrive til os. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i
- Shuffleboard
- Bean bag spil


Skræddersy drinkskortet til jeres bryllup

Før selve bryllupsdagen laver vi sammen med jer et skræddersyet drinkskort over hvilke cocktails, drinks, sjusser og øltyper, der skal være i baren. Vores forskellige pakkeløsninger giver jer variation i mængde og udvalg, så vi rammer det, I ønsker.

  • Vi kommer på aftalt tidspunkt og sætter baren op
  • I får en professionel bartender til hele jeres bryllup
  • Bartenderen mixer cocktails og drinks fra bunden
  • Service er i top hele vejen igennem
  • Vores bartender rydder op og pakker sammen efter aftale

Hvis I ønsker at høre mere om mulighederne for at få en bartender til jeres bryllupsfest, er I velkomne til at ringe eller skrive til os. 

Vi glæder os til at gøre jeres særlige dag endnu bedre.

lej en bartender

Få et uforpligtende tilbud

Vores mobil bar løsning er baseret på vores kunders ønsker, behov og forventninger.
Derfor vil vi gerne give dig et skræddersyet tilbud – Fortæl os hvad du søger, og du får et tilbud sendt direkte til din e-mail i dag.

Trin 1/3

Hvilket arrangement skal du holde?

Bar-Mobil sørger for en elegant cocktailbar med professionelle bartendere og velsmagende drinks til fester og arrangementer for både private og erhverv.
Arrangementet skal vare mindst 3 timer og have mindst 30 gæster.
Trin 2/3

Ååårh bryllup😍 En stor dag

..der kræver meget planlægning! Vi sørger for, at der er styr på udskænkningen, så I ikke skal ligge søvnløse over serveringen af drinks, cocktails, øl og alkoholfri drikke til jeres fest.
Trin 3/3

Lad os sende dig et uforpligtende tilbud!

Indtast dine kontaktinformationer, så sender vi prisoverslaget til din e-mail. Vi tilpasser altid gerne vores tilbud til dine ønsker.

Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør

Referencer