Vin og snaps til fest – aftal det med os

Vin og snaps til festen

Vi tilbyder også vin og snaps til vores arrangementer, hvis I ønsker det som en del af jeres pakke, og vi kan tilbyde alle former for vin, som du kan drømme om til din fest, bl.a. rødvin, hvidvin, rosé og sangria.

Forskellige arrangementer kræver forskelligt udvalg af vin, og igennem vores samarbejdspartner H.J. Hansen kan vi altid komme med forslag til det helt rigtige vin-valg, og vi guider og rådgiver gerne, hvis du ikke er sikker på, hvilken vin der skal med til din fest.

Vin og snaps er et særligt tilvalg til festen udover de normale pakker, så tag fat i os, hvis du vil være sikker på at få de bløde dråber med til festen, så sørger vi for at være forberedt.

Snaps og vin til fest

Foruden vin til fest og muntre arrangementer, så kan der også skaffes snaps på menukortet. 

Til julefrokoster er det især meget populært med et udvalg af iskolde danske snaps – eller lunkne til den hårde snapsedrikker, og der er bundet en masse god tradition op omkring netop snaps.

Snaps er ligesom vin et særligt tilvalg til festen, så aftal det med os, hvis I ønsker snaps til jeres arrangement.

Hvilken eller hvilke snaps der er mest populær blandt deltagerne vælger I selv – så sørger vi for at købe det nødvendige ind, så I kan nyde lidt i de små glas.

Vores sortiment

Drinkskort

- Cocktails
- Sjusser
- Alkoholfri cocktails
- Med mere

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time pr. person
- Skræddersyet mobil bar løsning
- Lækre cocktails & service
- Med mere

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


lej en bartender og bar

Lej din bar til fest og få det hele med

Når vin, snaps og yderligere detaljer er på plads, så er det også vigtigt at beslutte hvilken pakkeløsning, der vil passe bedst til jeres til selskab.

Se vores forskellige løsningsforslag der – foruden ekstra aftaler som vin og underholdning til festen – også indeholder cocktails og mulighed for fri bar.

Læs mere om vores pakkeløsninger her

Er du klar til at leje en bar til fest med cocktails, vin eller snaps, så giv os et kald eller udfyld vores formular nedenfor. Så tager vi kontakt hurtigst muligt, så vi kan få en aftale på plads.

Få et uforpligtende tilbud nu

Ikke to fester er ens, derfor bestræber vi os på at skræddersy vores “mobil bar”-løsning, i tæt samarbejde med dig. En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger.

Bemærk minimum 30 personer til et arrangement

Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiks ansatte - 220 festglade deltager. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen."
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefales Bar-Mobil.dk."
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den jeg kun kunne have drømt om."
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5

Referencer