Vin og snaps til fest – aftal det med os

Vin og snaps til festen

Vi tilbyder også vin og snaps til vores arrangementer, hvis I ønsker det som en del af jeres pakke, og vi kan tilbyde alle former for vin, som du kan drømme om til din fest, bl.a. rødvin, hvidvin, rosé og sangria.

Forskellige arrangementer kræver forskelligt udvalg af vin, og igennem vores samarbejdspartner H.J. Hansen kan vi altid komme med forslag til det helt rigtige vin-valg, og vi guider og rådgiver gerne, hvis du ikke er sikker på, hvilken vin der skal med til din fest.

Vin og snaps er et særligt tilvalg til festen udover de normale pakker, så tag fat i os, hvis du vil være sikker på at få de bløde dråber med til festen, så sørger vi for at være forberedt.

Snaps og vin til fest

Foruden vin til fest og muntre arrangementer, så kan der også skaffes snaps på menukortet. 

Til julefrokoster er det især meget populært med et udvalg af iskolde danske snaps – eller lunkne til den hårde snapsedrikker, og der er bundet en masse god tradition op omkring netop snaps.

Snaps er ligesom vin et særligt tilvalg til festen, så aftal det med os, hvis I ønsker snaps til jeres arrangement.

Hvilken eller hvilke snaps der er mest populær blandt deltagerne vælger I selv – så sørger vi for at købe det nødvendige ind, så I kan nyde lidt i de små glas.

lej bar og personale til privat fest - vi dækker hele danmark

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


lej en bartender og bar

Lej din bar til fest og få det hele med

Når vin, snaps og yderligere detaljer er på plads, så er det også vigtigt at beslutte hvilken pakkeløsning, der vil passe bedst til jeres til selskab.

Se vores forskellige løsningsforslag der – foruden ekstra aftaler som vin og underholdning til festen – også indeholder cocktails og mulighed for fri bar.

Læs mere om vores pakkeløsninger her

Er du klar til at leje en bar til fest med cocktails, vin eller snaps, så giv os et kald eller udfyld vores formular nedenfor. Så tager vi kontakt hurtigst muligt, så vi kan få en aftale på plads.

Få et uforpligtende tilbud

Vores mobil bar løsning er baseret på vores kunders ønsker, behov og forventninger.
Derfor vil vi gerne give dig et skræddersyet tilbud – Fortæl os hvad du søger, og du får et tilbud sendt direkte til din e-mail i dag.

Trin 1/3

Hvilket arrangement skal du holde?

Bar-Mobil sørger for en elegant cocktailbar med professionelle bartendere og velsmagende drinks til fester og arrangementer for både private og erhverv.
Arrangementet skal vare mindst 3 timer og have mindst 30 gæster.
Trin 2/3

Ååårh bryllup😍 En stor dag

..der kræver meget planlægning! Vi sørger for, at der er styr på udskænkningen, så I ikke skal ligge søvnløse over serveringen af drinks, cocktails, øl og alkoholfri drikke til jeres fest.
Trin 3/3

Lad os sende dig et uforpligtende tilbud!

Indtast dine kontaktinformationer, så sender vi prisoverslaget til din e-mail. Vi tilpasser altid gerne vores tilbud til dine ønsker.

Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør

Referencer