Spiritus

lej en bartender til festen

Spiritus

For os er smagen og indtrykket af cocktailen det vigtigste. Derfor sørger vi altid for at bruge spiritus af høj kvalitet, så vi er sikre på at servere de mest velsmagende cocktails til dit arrangement.

Når du bestiller en mobil bar-løsning hos Bar Mobil har vi alle drikkevarerne med, så du ikke behøver tænke på indkøb. Det eneste du skal overveje, er hvad der skal drikkes til festen.

Vi sammensætter vores drinkskort i samarbejde med dig som kunde, så der bliver skabt lige den fest, du ønsker. Dermed er du også med til at sætte rammerne for de typer spiritus, som vi skal medbringe – altid med kyndig vejledning fra os.

Ønskes en luksus spiritus, imødekommer vi naturligvis altid kundens ønske.

Udvalg af standard spiritus

Vores sortiment

Drinkskort

- Cocktails
- Sjusser
- Alkoholfri cocktails
- Med mere

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time pr. person
- Skræddersyet mobil bar løsning
- Lækre cocktails & service
- Med mere

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiks ansatte - 220 festglade deltager. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen."
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefales Bar-Mobil.dk."
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den jeg kun kunne have drømt om."
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5

Referencer