Spiritus

lej en bartender til festen

Spiritus

For os er smagen og indtrykket af cocktailen det vigtigste. Derfor sørger vi altid for at bruge spiritus af høj kvalitet, så vi er sikre på at servere de mest velsmagende cocktails til dit arrangement.

Når du bestiller en mobil bar-løsning hos Bar Mobil har vi alle drikkevarerne med, så du ikke behøver tænke på indkøb. Det eneste du skal overveje, er hvad der skal drikkes til festen.

Vi sammensætter vores drinkskort i samarbejde med dig som kunde, så der bliver skabt lige den fest, du ønsker. Dermed er du også med til at sætte rammerne for de typer spiritus, som vi skal medbringe – altid med kyndig vejledning fra os.

Ønskes en luksus spiritus, imødekommer vi naturligvis altid kundens ønske.

Udvalg af standard spiritus

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør

Referencer