Cocktail sortiment​

Vi skræddersyer det perfekte udvalg af Cocktails, spiritus, shots, fadøl, vin & snaps, kaffe & slush ice samt tilvalg herunder beer-pong og slå-søm-i til det enkelte arrangement.

Cocktail

Vi skræddersyer det perfekte udvalg af cocktails til det enkelte arrangement i samarbejde med dig. Vi råder over et stort drinkskort af cocktails, hvor der er rig smagsvariation.

Fadøl

Ønskes fadøl til arrangement, tilbyder vi et stort udvalg. Igennem flere leverandøre kan vi opfylde alle ønsker. Det mest populære er Ale No. 16 samt almindelig Pilsner og Classic.

Shots

Vi er kendte for vores specielshots – shaket shots, som vi tilbyder et stort udvalg inden for, bl.a. Kinderæg, Skumbananer og Æblekage, ligesom vi også serverer almindelige shots.

Vin & snaps

Vores bar kan altid udvides med champagne, vin og snaps, så I får den fest, I drømmer om. Vores udvalg rummer masser af muligheder inden for bl.a. rødvin, rosé, hvidvin og sangria.

Spiritus

Smagen, indtrykket og præsentationen er det vigtigste i vores cocktails. Vores sortiment af spiritus er derfor altid af god kvalitet og udvalgt efter smag.

Tilvalg

Vi sammensætter en fest, der passer til dig og dine gæster. Der er mulighed for forskellige spil til festen som beerpong bord og slå-søm-i, der altid er et kæmpe hit.

Få et uforpligtende tilbud nu

Ikke to fester er ens, derfor bestræber vi os på at skræddersy vores “mobil bar”-løsning, i tæt samarbejde med dig. En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger.

Bemærk minimum 30 personer til et arrangement

Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiks ansatte - 220 festglade deltager. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen."
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefales Bar-Mobil.dk."
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den jeg kun kunne have drømt om."
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5

Referencer