Priser

Her ser du en oversigt over vores priser og løsninger. Alle priser afhænger af antallet af gæster, varighed og sortiment. Der er mulighed for at vælge imellem cocktailglas eller plastglas, hvilket vil fremgå af ethvert uforpligtende tilbud.

Alle priser er vejledende og eksklusiv moms. 

Fri bar - fra 49 kr. pr. time pr. person

10 valgfrie cocktails + sjusser

Tilkøb

  • Shots 4 valgfrie pr. time pr. person: 15 kr.
  • Fadøl: 19 kr. pr. time pr. person ( alm + classic)
  • Rigtige glas: 19 kr. pr. person – specielt udvalgt til cocktails

Minimum 3 timer og 30 personer. Priser er ekskl. moms og kørsel.

Betalende bar med gode priser

En løsning, hvor alt laves fra bunden og gæsterne betaler de billige priser i baren. Priserne skræddersyes til det enkelte arrangement.

Få bredt sortiment med cocktails, sjusser, fadøl, shots og Mokai / Somersby. Det er muligt at betale med kontanter, diverse betalingskort eller MobilePay.

 

Få et uforpligtende tilbud nu

Ikke to fester er ens, derfor bestræber vi os på at skræddersy vores “mobil bar”-løsning, i tæt samarbejde med dig. En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger.

Bemærk minimum 30 personer til et arrangement

Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiksansatte - 220 festglade deltagere. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen.”
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk.”
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den, jeg kun kunne have drømt om.”
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5

Referencer