Leje af bar til både privat og erhverv

  • Løft firmaarrangementet med Bar Mobil
  • Giv den private fest en ekstra dimension med bar og bartender
  • Fri bar fra 49 kr./timen pr. pers.

Lej en bar og skab den gode stemning​

Bar Mobils fokus er at være et medskabende aktiv for både fest, løssluppenhed og gode vibrationer til særlige events, fester og højtider. 

Når vi kommer ud til vores kunder, gør vi meget ud af at tage det fulde praktiske ansvar, så du kan slappe af med gæsterne. 

Vores bartendere er professionelle og forstår sig både på smagfulde drinks og cocktails, velskænkede fadøl og hvordan man servicerer med et glimt i øjet.

Derfor er vi også et populært valg til fester for både private og ikke mindst erhverv, da vi tilbyder en løsning, der passer perfekt ind i de rammer, I ønsker for jeres fest.

Så hvis I står med en firmafest, der trænger til den ekstra energi, som man får med en professionel bar, eller hvis I ønsker at hæve niveauet et ekstra skridt til brylluppet, fødselsdagen eller en anden fest, er det Bar Mobil, I skal have fat i. 

Vi går altid i dialog med vores kunder, så vi sørger for at skabe de helt rette rammer for den fest og stemning, I ønsker til jeres fest.

Er I klar på at få professionelle bartendere til jeres arrangement, så ring eller skriv til os og fortæl os lidt om jeres ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i
- Shuffleboard
- Bean bag spil


Lej en skræddersyet bar til både privat og erhverv

Vi går altid i dialog med dig som arrangør, så hver barløsning er unikt sammensat ud fra jeres ønsker og præferencer i forhold til de drinks, cocktails og øl, der passer til lejligheden.

Vi har både fadølsanlæg, varme drikke og en hel række af cocktails, som vi kan byde på. Det er jeres ønsker, der skaber den endelige sammensætning af drinkskortet og tilvalg, som vi tager med os ud til jer.

Alt efter festens eller eventets karakter kan vi både tilbyde fri bar eller betalende bar for dine gæster, hvilket du kan få et overblik over under vores priser og pakkeløsninger.

Når du lejer vores bar, kan du slappe af og nyde festen, mens vi sørger for at:

  • Opsætte og montere baren på aftalte tidspunkt
  • I får en professionel bartender til jeres event/fest
  • Barudvalget er efter aftale
  • Bartenderen shaker cocktails og drinks fra bunden
  • Service er i top hele vejen igennem
  • Vores bartender rydder op og pakker sammen efter aftale

Det ekstra touch du viser ved at leje en bar til din fest eller dit arrangement huskes typisk af gæsterne, og du vi garanterer, at du får masser af festlig stemning til en god pris.

Få et uforpligtende tilbud

Vores mobil bar løsning er baseret på vores kunders ønsker, behov og forventninger.
Derfor vil vi gerne give dig et skræddersyet tilbud – Fortæl os hvad du søger, og du får et tilbud sendt direkte til din e-mail i dag.

Trin 1/3

Hvilket arrangement skal du holde?

Bar-Mobil sørger for en elegant cocktailbar med professionelle bartendere og velsmagende drinks til fester og arrangementer for både private og erhverv.
Arrangementet skal vare mindst 3 timer og have mindst 30 gæster.
Trin 2/3

Ååårh bryllup😍 En stor dag

..der kræver meget planlægning! Vi sørger for, at der er styr på udskænkningen, så I ikke skal ligge søvnløse over serveringen af drinks, cocktails, øl og alkoholfri drikke til jeres fest.
Trin 3/3

Lad os sende dig et uforpligtende tilbud!

Indtast dine kontaktinformationer, så sender vi prisoverslaget til din e-mail. Vi tilpasser altid gerne vores tilbud til dine ønsker.

Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør

Referencer