Leje af bar til både privat og erhverv

  • Løft firmaarrangementet med Bar Mobil
  • Giv den private fest en ekstra dimension med bar og bartender
  • Professionel bartender mixer velsmagende drinks til jer
  • Vi sørger for en festlig stemning aftenen igennem

Lej en bar og skab den gode stemning​

Bar Mobils fokus er at være et medskabende aktiv for både fest, løssluppenhed og gode vibrationer til særlige events, fester og højtider. 

Når vi kommer ud til vores kunder, gør vi meget ud af at tage det fulde praktiske ansvar, så du kan slappe af med gæsterne. 

Vores bartendere er professionelle og forstår sig både på smagfulde drinks og cocktails, velskænkede fadøl og hvordan man servicerer med et glimt i øjet.

Derfor er vi også et populært valg til fester for både private og ikke mindst erhverv, da vi tilbyder en løsning, der passer perfekt ind i de rammer, I ønsker for jeres fest.

Så hvis I står med en firmafest, der trænger til den ekstra energi, som man får med en professionel bar, eller hvis I ønsker at hæve niveauet et ekstra skridt til brylluppet, fødselsdagen eller en anden fest, er det Bar Mobil, I skal have fat i. 

Vi går altid i dialog med vores kunder, så vi sørger for at skabe de helt rette rammer for den fest og stemning, I ønsker til jeres fest.

Er I klar på at få professionelle bartendere til jeres arrangement, så ring eller skriv til os og fortæl os lidt om jeres ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vores sortiment

Drinkskort

- Cocktails
- Sjusser
- Alkoholfri cocktails
- Med mere

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time pr. person
- Skræddersyet mobil bar løsning
- Lækre cocktails & service
- Med mere

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Lej en skræddersyet bar til både privat og erhverv

Vi går altid i dialog med dig som arrangør, så hver barløsning er unikt sammensat ud fra jeres ønsker og præferencer i forhold til de drinks, cocktails og øl, der passer til lejligheden.

Vi har både fadølsanlæg, varme drikke og en hel række af cocktails, som vi kan byde på. Det er jeres ønsker, der skaber den endelige sammensætning af drinkskortet og tilvalg, som vi tager med os ud til jer.

Alt efter festens eller eventets karakter kan vi både tilbyde fri bar eller betalende bar for dine gæster, hvilket du kan få et overblik over under vores priser og pakkeløsninger.

Når du lejer vores bar, kan du slappe af og nyde festen, mens vi sørger for at:

  • Opsætte og montere baren på aftalte tidspunkt
  • I får en professionel bartender til jeres event/fest
  • Barudvalget er efter aftale
  • Bartenderen shaker cocktails og drinks fra bunden
  • Service er i top hele vejen igennem
  • Vores bartender rydder op og pakker sammen efter aftale

Det ekstra touch du viser ved at leje en bar til din fest eller dit arrangement huskes typisk af gæsterne, og du vi garanterer, at du får masser af festlig stemning til en god pris.

Få et uforpligtende tilbud nu

Ikke to fester er ens, derfor bestræber vi os på at skræddersy vores “mobil bar”-løsning, i tæt samarbejde med dig. En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger.

Bemærk minimum 30 personer til et arrangement

Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiksansatte - 220 festglade deltagere. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen.”
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk.”
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den, jeg kun kunne have drømt om.”
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5

Referencer