Uforglemmelige events med Bar-Mobil

  • Gør virksomhedens lancering eller reception mindeværdig
  • Få professionel udskænkning til dit private event 
  • Fri bar fra 49 kr./timen pr. pers.
book en bartender

Fede og anderledes bar-events med Bar-Mobil

Bar-events er blevet en populær gæst til private fester og arrangementer. Det er sjovt, det er anderledes, og det er et koncept, der er med til at give gæsterne en mindeværdig og unik aften – og ikke mindst professionelt blandede drinks hele festen lang.

Mange oplever, at det er befriende at være til et arrangement, hvor man kan læne sig tilbage, slappe af, danse, feste, eller bare nyde samværet med andre mennesker, mens man bliver opvartet af professionelle bartendere. På den måde er alle gæster sikret, at de altid har en kølig og velsmagende cocktail i hånden.

Bar-events til lancering og kick-off

Virksomheder og firmaer har også fået øjnene op for mulighederne i at bestille en mobil bar og er i stigende grad begyndt at benytte sig af bar-events, både til at skabe en god virksomhedskultur og som et led i deres marketingindsats. 

At leje en bar er en fed måde at skabe awareness omkring et brand, et produkt eller et kick-off. En bar tiltrækker nemlig mennesker og fungerer derfor godt som et samlingspunkt.

Hos Bar-Mobil kan vi hjælpe jer med at arrangere bar-events på både konferencer, i storcentre, uden for jeres butik eller hjemme i jeres egen virksomhed.

lej en bartender

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i
- Shuffleboard
- Bean bag spil


Hyggelig reception med bar

En reception er ofte et lidt mere formelt og kortvarigt event, men det skal ikke afholde jer fra at skabe en festlig stemning til eventet.

Hos Bar-Mobil har vi mange års erfaring med at arrangere bar-events til receptioner, og vi har været med til at skabe adskillige receptioner af meget forskellig og unik karakter. 

Mens jeres gæster mingler rundt mellem hinanden og småsludrer, sørger vi for, at de har en lækker drink eller cocktail med i hånden fra baren. Det løsner altid lidt op for selskabet, så I er sikre på, at receptionen bliver det gode netværksarrangement, som I har planlagt det til at være.

Lej bar til bryllup, fødselsdag eller havefesten

Mindeværdige og anderledes bar-events

Uanset hvilket event I skal afholde, f.eks. reception, produktlancering, firmafest, fødselsdag eller konfirmation, kan I være sikre på, at Bar-Mobil kan levere de fedeste bar-events.

Vores mål er at sikre jeres gæster og kunder en mindeværdig og anderledes oplevelse. Derfor sørger vi altid for at gå i tæt dialog med jer, så vi får skabt et event, der passer specifikt til jeres behov og den stemning, som I ønsker at sætte, hvad end det er cocktails, sjusser eller fadøl, der er størst tørst efter.

Kunne I tænke jer at vide mere om Bar-Mobil og vores bar-events, så ring til os eller udfyld kontaktformularen nedenfor for et uforpligtende tilbud.

Beregn din pris

Vi sender et uforpligtende tilbud direkte til din oplyste e-mailadresse.

Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør