Fri bar og fadølsanlæg til din næste fest

Fri bar og fadølsanlæg til din næste fest

Kunne du tænke dig at gøre lidt mere ud af dit næste arrangement? Hos Bar Mobil kan vi hjælpe dig med at give din fest et ekstra løft med fri bar og fadøl fra 180,- per person.

En bar med fadølsanlæg er et fantastisk supplement til at sikre, at der er et nemt valg i baren til de fleste, og ikke mindst at der kan kredses for øl-elskerne, der gerne vil have noget særligt på fad.

Når vi bringer et fadølsanlæg med os, hører vi altid ind til hvilke præferencer jeres gæster har, så vi kan lægge vægten på klassiske øl eller specialøl, alt efter hvad I har mest lyst til.

Fadøl løfter festen

Der er noget særligt ved en fri bar med fadøl. De fleste vil kunne nikke genkendende til, at der ikke findes noget bedre end en kold fadøl på en varm sommerdag. Den slukker tørsten og køler kroppen ned, så man kan slappe af og nyde samværet.

Men også til fest er en kold fadøl et sikkert hit. Der er nemlig ikke mange ting her i verden, der slår en iskold fadøl tappet direkte fra et fadølsanlæg. 

Med et fadølsanlæg samt fri bar fra Bar Mobil er du sikker på, at det altid er velsmagende og skummende øl, der bliver langet over baren.

lej en bartender og bar

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Stort udvalg af fadøl

Vi har et stort udvalg af fadøl, som I kan få med ved at vælge fadøl fra Bar Mobils sortiment, som du kan se her:

  • Vestfyens Pilsner/Classic/Ale no. 16
  • Odense Pilsner/Classic/1859/Blålys
  • Coisbo Beer
  • Carlsberg
  • Royal Pilsner/Classic/Brown Ale/Export/Easter
  • Tuborg Pilsner/Classic
  • Heineken

Til at servere alle de kolde fadøl samt vores lækre cocktails har vi de mest kompetente og professionelle bartendere, som altid står klar med ekspertise og vejledning. 

De guider jeres gæster til øl og cocktails, og serverer altid med et smil hele aftenen igennem, så I kan sætte fokus på at have en skøn fest med masser af hygge.

Fadølsanlæg og cocktails i en kombineret pakke

Vi kan hjælpe jer med ethvert arrangement, og vi skræddersyer en løsning efter netop jeres ønsker og behov, så I kan vælge lige den sammensætning af øl, cocktails, sjusser og mere, der passer jer.

Med vores skarpe priser, fantastiske service og velsmagende drinks er vi med til at løfte jeres fest, og vi letter en stor del af byrden ved at være arrangør, da vi medbringer anlæg, fustager og glas, og selvfølgelig rydder baren op igen efter festen.

Hvis I ønsker en fest med masser af øl og velblandede drinks, så ring eller skriv til os. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

Beregn din pris

En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger

Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør

Referencer