Cocktail catering i særklasse

lej en bartender til festen

Cocktail catering i særklasse

Oplev cocktailens forunderlige univers med cocktail catering fra Bar Mobil. Vores fantastiske cocktails er et skønt mix af god spiritus, frugter og spændende twists, som helt sikkert vil sende jeres gæster i smagshimmelen.

Cocktails kan være både sure, søde og bitre, og der er ikke et fast facit for, hvor sur, sød eller bitter en cocktail skal være. Til jeres arrangement lytter vores dygtige cocktailbartendere derfor til gæsternes ønsker, så vi imødekommer alles smagsbehov.

Dygtig cocktailbartender til alle events

Vi kan hjælpe jer med cocktail catering til alle typer events, og sørger for at give jer en oplevelse, der ligger ud over det sædvanlige.

Udvalget af cocktails skræddersyes helt efter jeres ønske, men rådgiver også gerne, om hvilken type cocktails, der passer til netop jeres arrangement. Målet er, at jeres gæster bliver ekstra forkælet med friske og velsmagende cocktails, som de kan hygge sig over i mange timer.

Vi har flere forskellige barløsninger til jeres fest eller event. Vælg f.eks. cocktail catering med fri bar i 4 timer fra 49 kr. pr. time pr. person, eller se vores andre barløsninger her!

lej bar og personale til privat fest - vi dækker hele danmark

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i
- Shuffleboard
- Bean bag spil


Den lette vej til professionel servering

Vælger I at lade os stå for jeres cocktail catering, slipper I for at bekymre jer om planlægning, indkøb og afvikling af baren. I stedet for kan I bruge jeres energi og tid på at nyde festen og jeres gæsters selskab.

Vi medbringer selv alt barudstyr til festen, lige fra cocktailglas, spiritus, is og sugerør til selve baren. Med cocktail catering fra Bar Mobil er I garanteret et specialiseret og personligt tilpasset produkt til jeres arrangement.

Og ikke mindst så serverer vi i hele landet.

Beregn din pris

En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger

Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør

Referencer