Beerpong bord og slå-søm-i

Beerpong bord & slå-søm-i

Bar Mobil tager gerne ud til arrangementer, hvor et beerpong bord eller slå-søm-i er oplagt.

Med Bar Mobil har du mulighed for en række festlige tilvalg, så vi kan sammensætte en fest, der passer til dig og dine gæster. Her på siden kan du få et overblik over vores forskellige services. 

Vi giver altid mulighed for at bestille forskellige drinking games som beerpong bord og slå søm i. Især beerpong er i løbet af de sidste somre blevet et hit, hvor gæster samles og konkurrerer om at få en bordtennisbold ned i en af modstanderens kopper.

Beerpong bord og slå-søm-i – underholdning til fest!

Både beerpong og slå-søm-i er oplagt til fester og arrangementer, hvor jeres gæster vil nyde godt af lidt venskabelig konkurrence, mens baren serverer cocktails og fadøl.

Beerpong er et spil hvor to hold dyster mod hinanden om at ramme bedst med en bordtennisbold, mens slå-søm-i handler om at hamre søm i en stub med færrest hammerslag. Begge dele er lege, som sætter godt gange i festen.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for at få Bar Mobil ud til et arrangement, kan du ringe eller skrive til os. Så strikker vi et tilbud sammen til dig og fortæller om de forskellige tilvalg. Læs eventuelt mere om vores priser for fri bar her.

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør

Referencer