Bartender for en dag med cocktailkursus

Få et cocktailkursus med en professionel bartender

Hvorfor er der æggehvider i en cocktail? Hvorfor blander vi grundalkohol sammen med sukkerlage? Hvorfor hedder det egentlig en Long Island Iced Tea, når der ikke er te i drinken? Og hvorfor skal mine ingredienser rystes sammen i en shaker? Alt dette og mere får I svar på til cocktailkursus med Bar Mobil.

Kunsten i at lave en rigtig god cocktail består i at mikse ingredienserne sammen til en harmonisk cocktail, og det kræver øvelse at ramme en blanding, hvor ingen af ingredienserne overskygger de andre. 

På vores cocktailkursus giver vi jer alle færdighederne til at lave perfekte og smagfulde cocktails.

Cocktailkursus til teambuilding og polterabend

Skal dine venner eller kollegaer lære hinanden bedre at kende, så er et kursus hos os en rigtig god idé. 

Cocktailkursus til teambuilding eller polterabend ryster folk sammen og vil med sikkerhed sprede en masse latter og grin, samtidig med at I lærer tricks til at blande lækre drinks hjemmefra.

Til hvert cocktailkursus starter vi med en kort introduktion til de forskellige spiritus og cocktails, så I får et fælles udgangspunkt, inden vi tager hul på at mixe og shake, til smagen er lige i øjet.

Læs mere om priser til vores cocktailkursus her!

Vores sortiment

Drinkskort

- Cocktails
- Sjusser
- Alkoholfri cocktails
- Med mere

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time pr. person
- Skræddersyet mobil bar løsning
- Lækre cocktails & service
- Med mere

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Drinkskursus til alle typer arrangementer

Vi tilbyder cocktailkursus til alle typer arrangementer, både til polterabend, firmafest, fødselsdag og teambuilding. Intet arrangement er for stort eller lille til os.

Til jeres cocktailkursus har vi selv alt udstyr med til baren, inklusive spiritus, shaker, is, glas, sugerør og selve baren. Har I specielle ønsker til cocktails, I godt kunne tænke jer at lære at lave, så tager vi altid gerne imod forslag, så vi kan skabe lige præcis det kursus, som I ønsker.

Ring eller skriv til os for at høre nærmere om mulighederne for at bestille et drinkskursus til jeres næste arrangement. Vi vender hurtigt tilbage til en uforpligtende snak.

Få et uforpligtende tilbud nu

Ikke to fester er ens, derfor bestræber vi os på at skræddersy vores “mobil bar”-løsning, i tæt samarbejde med dig. En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger.

Bemærk minimum 30 personer til et arrangement

Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiksansatte - 220 festglade deltagere. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen.”
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk.”
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den, jeg kun kunne have drømt om.”
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5

Referencer