Bartender for en dag med cocktailkursus

lej bar og personale til privat fest - vi dækker hele danmark

Få et cocktailkursus med en professionel bartender

Hvorfor er der æggehvider i en cocktail? Hvorfor blander vi grundalkohol sammen med sukkerlage? Hvorfor hedder det egentlig en Long Island Iced Tea, når der ikke er te i drinken? Og hvorfor skal mine ingredienser rystes sammen i en shaker? Alt dette og mere får I svar på til cocktailkursus med Bar Mobil.

Kunsten i at lave en rigtig god cocktail består i at mikse ingredienserne sammen til en harmonisk cocktail, og det kræver øvelse at ramme en blanding, hvor ingen af ingredienserne overskygger de andre. 

På vores cocktailkursus giver vi jer alle færdighederne til at lave perfekte og smagfulde cocktails.

Cocktailkursus til teambuilding og polterabend

Skal dine venner eller kollegaer lære hinanden bedre at kende, så er et kursus hos os en rigtig god idé. 

Cocktailkursus til teambuilding eller polterabend ryster folk sammen og vil med sikkerhed sprede en masse latter og grin, samtidig med at I lærer tricks til at blande lækre drinks hjemmefra.

Til hvert cocktailkursus starter vi med en kort introduktion til de forskellige spiritus og cocktails, så I får et fælles udgangspunkt, inden vi tager hul på at mixe og shake, til smagen er lige i øjet.

Læs mere om priser til vores cocktailkursus her!

Vores sortiment

google-docs

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time, pr. person
- Skræddersyet mobil bar
- Lækre cocktails & service
- Med mere

drink

Drinkskort

-Cocktails
-Sjusser
-Alkoholfri cocktails
-Med mere

star

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i
- Shuffleboard
- Bean bag spil


Drinkskursus til alle typer arrangementer

Vi tilbyder cocktailkursus til alle typer arrangementer, både til polterabend, firmafest, fødselsdag og teambuilding. Intet arrangement er for stort eller lille til os.

Til jeres cocktailkursus har vi selv alt udstyr med til baren, inklusive spiritus, shaker, is, glas, sugerør og selve baren. Har I specielle ønsker til cocktails, I godt kunne tænke jer at lære at lave, så tager vi altid gerne imod forslag, så vi kan skabe lige præcis det kursus, som I ønsker.

Ring eller skriv til os for at høre nærmere om mulighederne for at bestille et drinkskursus til jeres næste arrangement. Vi vender hurtigt tilbage til en uforpligtende snak.

Beregn din pris

En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger

Det siger vores kunder

“Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen”
Linda Schuls
Marketing-coordinator
“Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk”
Personaleforeningen
“Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster”
Paul Erik Weidemann
Adm. Direktør

Referencer