Bestil bar til fødselsdag

 • Fri bar fra 49 kr. pr. time pr. person
 • Sørg for professionel udskænkning til fødselsdagen
 • Stor eller lille fødselsdag – vi har løsninger til det hele
 • Sammensæt selv drinkskortet med cocktails, drinks, øl og alkoholfri drikke
 • Bestil sjove lege med til festen
lej en bartender

Få fri bar til din fødselsdag

Hvad ønsker du dig egentlig til din fødselsdag? Hvis du allerede har besluttet at holde en stor fest for dine venner og familie, så ønsker du dig nok allermest en fest, som kan stå som et minde fremover. 

Hos Bar Mobil specialiserer vi os i mindeværdige fester, og vores mål er, at du får en god fest med bartender og masser af valgmuligheder i baren. 

Vi tilbyder forskellige løsninger, og vi skræddersyer også gerne en løsning helt specifikt til dig med et unikt drinkskort til din fødselsdag.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du ønsker mere information. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Få et uforpligtende tilbud nu

Ikke to fester er ens, derfor bestræber vi os på at skræddersy vores “mobil bar”-løsning, i tæt samarbejde med dig. En bar-løsning udformet lige efter dine ønsker, behov og forventninger.

Bemærk minimum 30 personer til et arrangement

Skræddersyet bar til din runde fødselsdag

Er fødselsdagen rund er der endnu større grund til at fejre dagen med en skræddersyet barløsning. Du har bl.a. mulighed for at få fri bar eller lade gæsterne betale i baren for de drinks og cocktails, vores bartender langer over disken.

 • Vi kommer på aftalt tidspunkt og sætter baren op
 • Du får en professionel bartender til din fødselsdag
 • Barudvalget er efter aftale – vi har både cocktails, drinks, øl, sjusser og sodavand
 • Bartenderen shaker cocktails og drinks fra bunden
 • Service er i top hele vejen igennem
 • Vores bartender rydder op og pakker sammen efter aftale

Vores bar er desuden også børnevenlig, så hvis du ønsker noget særligt til de mindreårige, kan vi sagtens imødekomme det.

Få mere underholdning med til fødselsdagen

Skal festen være gennemført, er der endnu større grund til at få Bar Mobil til at servere, for udover professionel udskænkning, højt humør og et stort udvalg af drikkevarer har vi også festlige spil. 

Stemningen bliver altid løftet, når der indfinder sig lidt venskabelig konkurrence. Derfor har I altid mulighed for at tilvælge spil til fødselsdagen, så humøret er i top hele festen igennem.

Skal du som fødselar udfordre gæsterne i beerpong eller en omgang slå søm i, er det bare at vælge dem som tilvalg. Så medbringer vi spillene og sætter gør dem klar til jeres dyster.

Vores sortiment

Drinkskort

- Cocktails
- Sjusser
- Alkoholfri cocktails
- Med mere

Flyer

- Fri bar fra 49 kr. pr. time pr. person
- Skræddersyet mobil bar løsning
- Lækre cocktails & service
- Med mere

Tilvag til festen

- Beerpong bord
- Slå søm i


Det siger vores kunder

"Bryggen i Vejle afviklede et brag af en sommerfest for samtlige butiksansatte - 220 festglade deltagere. Bar-Mobil.dk stillede op med super professionelle bartendere, lækre Cocktails og top betjening. Jeg vil til enhver tid booke Bar-Mobil.dk til et lignende arrangement igen.”
- Linda Schuls -
Bryggen - Marketing-coordinator
5/5
"I forbindelse med ILVA´s sommerfest bookede vi Bar-Mobil.dk - da de kom med det bedste tilbud. 4 timers fri Cocktailbar. De to bartendere kom 5 timer før de skulle gå på og gjorde det hele klar. Bar, lys m.m. Drinkskort med 12 cocktails. Top professionelt. Vi havde en forrygende aften med to super gode bartendere i 4 timer. En uforglemmelig aften - vi kan varmt anbefale Bar-Mobil.dk.”
- Personaleforeningen ILVA -
5/5
"Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den, jeg kun kunne have drømt om.”
- Paul Erik Weidemann -
Adm. Direktør OK-Fonden
5/5

Referencer